Smještaj

Pansion Zagi

Milana Prpića 46, 49243 Oroslavje
Tel: +385 49 284 666
Fax:+385 49 501 866

U mirnoći pitomih zagorskih brežuljaka, u gradu Oroslavju, udaljenih od Zagreba svega 30 minuta odnosno 30-ak kilometara nalazi se restoran i pansion „Zagi“ “, koji svojom bogatom i atraktivnom ponudom zadovoljava visoke ugostiteljske i kongresne standarde.

Naši počeci sežu od 1986. godine kada smo otvorili skroman restoran gdje se rad temeljio na pružanju vrhunske kvalitete ponude i usluge. Radom, požrtvovnošću i ljubaznim odnosom prema gostima nizom godina stekli smo ugled i ime o kojem se zna i čuje mnogo dalje od Oroslavja i Hrvatskog zagorja.

U ugodnom ambijentu restorana, kapaciteta cca 120 mjesta organiziramo razne proslave i prigodne svečanosti, svadbe, krštenja, poslovna druženja i razna druga atraktivna događanja. Sa posebnim ponosom ističemo raznoliku i bogatu ponudu domaćih i internacionalnih specijaliteta, te široku ponudu biranih pića i domaćeg vina, koja uz ljubazno i stručno osoblje doprinose tome da je restoran „Zagi“ rado posjećivan tijekom cijele godine kako od strane individualnih gostiju iz bliže i dalje okolice tako i od mnogobrojnih poduzeća, udruga, sportskih klubova i sl.

U sklopu restorana nalazi se za sve pušače prostor za pušenje u skladu s važećim propisima. Među prvima u Hrvatskoj, u ožujku 2010. godine dobili smo odobrenje za korištenje prostora za pušenje od nadležnog Ministarstva.

Ugostiteljsku ponudu upotpunjuje mogućnost odmora u našem moderno uređenom pansionu koji danas broji 48 soba (kapaciteta 110 kreveta s mogućnošću 20 pomoćnih ležaja), a za potrebe prezentacija, poslovnih sastanaka i sl. na raspolaganju je i atraktivna kongresna dvorana, kapaciteta cca 50 sjedećih mjesta, opremljena potrebnom audio i video opremom te žičanom i bežičnom vezom na internet.

Uspješnost poslovanja pansiona „ZAGI“ zasniva se na visokoj razini sustava HACCP kojim se osigurava zdravstvena ispravnost i sigurnost hrane. Održavanje i stalna poboljšanja uspostavljenog sustava upravljanja mi shvaćamo kao naš prioritet.


OPG Zimić - Lipovačka klet

HR-49243,OROSLAVJE
Hrvatsko Zagorje, Croatia
Lipovečka 31, Andraševac

Jasmina Zimić Ferenčak: 098 37 88 65

Mateja Zimić: 098 94 25 311

Lipovečka klet se nalazi na području grada Oroslavja, koji je od davnina kulturno-povijesno središte Hrvatskog zagorja. Lipovečka Klet je smještena na prekrasnoj lokaciji sa lijepim pogledom, u okrilju zagorskih brega, sa bezbroj vinograda i voćnjaka. Do iste se dolazi vinskom cestom, uz koju se nalazi na stotine kleti, a svaka od njih ima svoju priču. Lipovečka klet odavna ugošćuje brojne goste, te su istu pohodile mnoge poznate javne i privatne osobe.

Poznata je po kvalitetnoj domaćoj hrani, a specijaliteti su joj: Srneći gulaš, Meso iz banjice, kobasice od divljači, domaći suhi sir, sir z vrhnjem, bučnica, štrukli... Služe se kvalitetna vina, domaće rakije, likeri, i sve to po izuzetno niskim cijenama.

U zatvorenom prostoru domaćinstva može se smjestiti 120 gostiju, a na terasama pedesetak. Nude se pravi domaći specijaliteti iz zagorske kuhinje, pripremljeni uglavnom, na starinski, domaći način. Ovdje se mogu organizirati ručkovi i večere za obiteljska slavlja, razne prigodne proslave, poslovni ručkovi i večere, svadbene svečanosti, ručkovi ili večere za grupe preko turističkih agencija ili grupe penzionera. Za potrebe Vaših svečanosti ili domjenaka tu je i zabavno-glazbeni program u “live” izvedbi ili pak za mlađu ekipu DJ.

U neposrednoj blizini nalaze se Terme Jezerčica i Stubičke toplice. Nedaleko se nalazi muzej Seljačke bune u Gornjoj Stubici. Nakon razgledavanja obližnjih kulturno povijesnih znamenitosti, navratite u „Lipovečku klet“ gdje ćete zaboraviti brzi ritam današnjeg načina života, pogledom na ljepotu oko vas zaboraviti ćete probleme nakon čega ćete, vjerujemo, biti stalni gosti „Lipovečke 

Broj parkirnih mjesta: 120 mjesta zatvoreni prostor i 50 terasa

Asfaltirani pristup, naselje Andraševac, Oroslavje, udaljenost od zračne luke Zagreb 30 km

Podržavajuće usluge i servisi:

  • Kušanje vina u vlastitom podrumu i vinoteci
  • Tradicijska kuhinja, usluge smještaja, organizacija poslovnih ručkova, svečanosti, seminara, dječje igralište, branje gljiva u sezoni, razgledavanje vinograda , dječje igralište, šetne ture u okruženju
  • Šetnje vinskim cestama od Oroslavja do Donje Stubice ili Hruševca
Hrana – vlastita ponuda

Specijaliteti: meso iz banjice, raca s mlincima, zapečeni štrukli, te domaći zagorski kruh, domaći narezak, svježi sir i vrhnje, srneći gulaš

S veseljem Vas očekujemo!!!

Nudimo vrhunska vina iz vlastite proizvodnje, koja također možete kušati u našoj kušaonici vina gdje će vam u izboru vašeg najdražeg vina, iz ponude Obiteljskog podruma Zimić, pomoći naše 

Nudimo Vam bogatstvo okusa i mirisa domaće hrane. Iz ponude izdvajamo: domaći sir i vrhnje, zagorsku juhu i racu s mlincima. Za Vas organiziramo: svečane ručkove i večere, domjenke, obiteljska druženja, poslovne ručkove i večere, učeničke ekskurzije te vjenčanja do 150 osoba. Iskušajte jela po tradicionalnim receptima, receptima po kojim se jela pripremaju generacijama. 

Tijekom čitave godine nudimo smještaj u našim dobro opremljenim i udobnim bungalovima. Svi bungalovi imaju vlastitu kupaonicu, klima uređaje, tv (satelitsku). Naspavajte se u prirodnom okruženju i tišini zagorskih bregov.